Tina Hessel

Kommunikasjonsekspert.

                                                          Alt har å gjøre med hvilken vei du velger å gå på, går du rett frem til stolen og bare sitte der eller                                                                                   velger du å gå til høyre for muren, uten å helt vite hvor den veien fører deg?

 
​Jeg har undervist og veiledet kunder/klienter/mennesker i mange 10-år. 

Alt jeg deler her er basert på moderne forskning.

Jeg er fysioterapeut og lektor i anatomi siden  over 30 år.

2013 stengte jeg min klinikk i Oslo hvor jeg arbeidet som fysioterapeut, UHM Pilates instruktør og lærer, NLP coach og kommunikasjonsveileder. 

Der lærte jeg meg hva det ville si å lede en bedrift, noe som jeg slettes ikke var god til, i begynnelsen. 

Den erfaringen er noe jeg nå tar med som en del av det at jeg brenner for, å formidle teknikker som vil hjelpe deg til å bli lederen i ditt liv. 

For å kunne bli det må du først forstå hvordan du bygger din styrke og tillit til deg selv, gjennom din indre dialog altså hvordan du snakker til deg selv. Det vil føre til at ditt  tankesett blir påvirket. 

De 7 kommunikasjonskodene hjelper deg på veien.  

Du gjennomgår er metamorfose altså en forvandling,  endringer skjer, du blir den du ønsker å være.

 Du blir en som uansett i hvilken setting vil kunne gi og få en god gjensidig kommunikasjon. 

Jeg har prøvd alt dette selv for mange år siden og jeg har hjulpet mange å bli kvitt sin kommunikasjons frykt.

Det er en stor glede å se forvandlingen og motet som oppstår hos mine kunder. 

Min bakgrunn som har gitt meg min pasjon for å lære bort kommunikasjonskodene er at jeg helt fra begynnelsen har en utdanning fra universitetet i Stockholm som i dag blir vurdert som en master utdanning, som alle har ført til at jeg jobber med det jeg gjør i dag.

Fagene var Filmvitenskap, som ga meg forståelsen av mennesker og det å betrakte bilder og bevegelse, Pedagogikk som lærte meg undervisningspsykologi og kommunikasjonsmetoder, Sosialantropologi som lærte meg at det er en årsak bak hver eneste handling og at vi alle er like viktige, uansett hvem vi er eller hvor vi kommer fra og jeg lærte meg mye om menneskers uttrykk for hvem de er og hva de står for.

Så kom fysioterapien inn i livet mitt, trangen til å forstå kroppen,  hvordan den er sammensatt og hvordan den fungerer og hva jeg kan gjøre for å hjelpe kroppen å ha det bra for å hjelpe skadete dansere og for å hjelpe dem til å bli enda bedre dansere, gjennom å bruke deres kropp funksjonelt riktig, slik at de kunne yte maksimalt uten skader. Det resulterte i en bøker: Tøyning for dansere og Funksjonell danseanatomi, de finnes både på engelsk og norsk.

Pilates utdanning fra USA og til slutt master practitioner i NLP=nevro linguistisk programmering.

Når alt dette var på plass la jeg sammen det beste fra min bakgrunn og skapte Potensia Metoden som er en kommunikasjonsmetode basert på bruken av din Emosjonelle Intelligens, din EI for å ta frem ditt kommunikasjonspotensiale.

Jeg skrev en bok om hvordan forskjellige mennesker bruker metoden: Potensia å leve etter Hjertets Budskap, denne boken finnes på norsk, engelsk og spansk.

I dag lever jeg av å undervise UHM Pilates, skrive artikler for danseverden, veilede/trene , selge onlinekurs om kommunikasjonskoden, ha 1 til 1 veiledningstrening med koden, holde foredrag om koden og nå skrive denne bloggen.

Jeg rett og slett elsker det jeg gjør og er uendelig takknemlig for alt jeg har erfart og samlet på meg og veldig glad over alle de menneskene jeg har kunnet hjelpe opp gjennom årene.

Håper at du får glede av disse korte historiene.

Ønsker du å se hva slags kurs som er oppe å går eller ønsker du å handle kurs, kan du registrere deg nedenfor.

                                                                                              Her kan du se hva kursene handler om: 

                                                                                                               Iziibuy.com

                                                                     Jeg sender kurset til deg på den eposten som du har registrert deg med.

                                                                                                                      Du kan glede deg 😊