Olivenolje og Kiwi

En historie fra i dag. Jeg dro til Kiwi for å kjøpe mange flasker med olivenolje for å sette dem i kjelleren. Jeg tar en spiseskje olivenolje hver morgen på fastende mage. Jeg og min hund, han er allerede så å si 2 år oEver alder til sine slektninger av den samme rasen.

En ung mamma som handlet i butikken spurte: hva gjør du med så mye olivenolje?

Svar: jeg har en rutine å ta en spiseskje hver morgen, sammen med min hund, fordi at jeg ønsker at hans og min kropp skal få lov å ha det så bra som mulig.

Han går på overtid, det gjør ikke jeg, jeg er XX år gammel og har alltid hatt en intensjon om å bli veldig gammel og om å holde meg frisk😊

Hennes respons var: nei, nei det er ikke mulig, jo svarte jeg, det ER mulig, jeg er XX år.

Jeg kom tuslende til kassen og hun pekte på meg, se der kommer hun og ja, hva skal jeg si, alle bare sa: det er ikke mulig, er det virkelig sant at du er XX år og din hund XX år?

Hele butikken fikk med seg dette fordi den unge kvinnen som hadde spurt meg fortalte det til alle ved kassen.

Foruten at dette ga meg en gledes fylt energikikk - selvfølgelig, så tenkte jeg, ja hva har jeg sagt i alle år: jeg vil bli gammel, det er en av mine intensjoner her i livet og uten mine rutiner, hadde ikke kroppen min kunnet danse av glede.

Alle de unge i butikken sa: du må skrive en blogg om alt det du gjør. Jeg svarte: "jeg skriver allerede en blogg men om kommunikasjon. Samtidig dere så er dette kommunikasjon på det aller høyeste plan - kommunikasjon med og til kroppen".

Du lurer kanskje på hva jeg mener med det "aller høyeste plan" - jo: hver dag får min kropp, alle mine celler flere ting som jeg tilfører kroppen gjennom vilje og handling - olivenolje og min intensjon om å bli gammel. Jeg sier til meg selv: "så herlig nå har jeg xx år igjen hvis jeg skal bli rundt 100 år og fremdeles ha mitt friske raske hode og mine sterke raske bein" ! 😊 Så takker jeg for at jeg er så heldig at jeg har det bra og ser yngre ut enn jeg er, føler meg yngre og fremdeles tenker ungt og henger med.

Jeg definerer kommunikasjon på "aller høyeste plan" som det at jeg kommuniserer med mitt indre og med min kropp via mine tanker og mine følelser og at jeg kan kjenne og se at det gjør positive endringer med meg som menneske.

De menneskene som har fått hjelp av meg til å gjøre endringer i livene sine, endringer til å lære seg å lede seg selv, har gjort det ved hjelp av å aktivere sin EI når de kommuniserer med sin indre dialog.

Du vet, vi snakket om din PD i kode nr. 2, når du var i dialog med din indre stemme som du var programmert med fra barnsbein av. En dialog som tar energi fra deg.

Her snakker vi også om at du er i dialog med ditt indre men på en måte som gir deg energi, innsikt, endring og påfyll.

Det er også en del av det å bruke sin emosjonelle intelligens, sin EI.

Her: Iziibuy.com kan du gå inn og se på de kursene jeg har.

Hvis noe faller i din smak, kontakt meg.

Først kartlegger vi det du ønsker å oppnå og derpå velger du kurs hvis du ønsker å fortsette å jobbe sammen med meg. Jeg følger deg opp - hele veien.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et kurs, sender jeg det til deg.

Verktøyene du får vil bli en naturlig del av deg til slutt. Da blir det så mye lettere å navigere og finne frem til HVA, HVORDAN, HVEM OG NÅR i forhold til kommunikasjon.

KANSKJE DU FINNER ET KURS SOM SNAKKER TIL DEG 😊

Her kan du kontakte meg, enten ring 91160505 eller skrive til info@potensia.com  Jeg lover å svare deg.

#EI #kommunikasjonspotential #tinaspotensia

Dette skrev jeg på Facebook i dag på Potensia-Method sin side:

Sommeren nærmer seg men man vet ikke inn eller ut, kaldt, varmt, vind, stille og opp i nord snø, hva skal jeg ta på meg når jeg går ut og så slår det meg: alt det spiller ikke noen rolle, det som spiller en rolle er at jeg gjør det jeg kan, med min bakgrunn, med min kunnskap, for å hjelpe der hvor jeg kan hjelpe, da er ikke med eller uten jakke viktig lenger!

Så spurte jeg meg selv: hvordan i det huleste fikk du til denne tankegangen Tina??? Jo, jeg har en vond og sår følelse i magen. Jeg kan kjenne at det snurper til seg i halsen når jeg ser, hører og leser om hvordan vi har ødelagt og fremdeles miss -behandler vår vidunderlige planet. For å ikke gå under av dyp sorg over dette, som setter seg i hver celle i kroppen jobber jeg med det jeg gjør! 

OG hvordan henger DET sammen? 

Jo, hvis jeg ikke hadde spesialiert meg på kommunikasjon basert på bruken av min emosjonelle intelligens, min EI, og hjulpet FØRST OG FREMST meg selv, da hadde jeg ikke kunnet hjelpe alle dem jeg hjelper og har hjulpet, så effektivt, som jeg gjør med Potensia sin Metode.

Det å faktisk kunne ha en god, klar og ærlig dialog med sitt indre for å finne ro, glede og tillit, trass i alt støy rundt oss, er en enorm styrke og gave. 

Det er det jeg gjør for å hjelpe meg selv, jeg innstiller mitt indre - hver dag. 

En stor takknemlighet fyller mitt hjerte - hver dag - trass i alt rundt meg. Det gir energi og handlingskraft og setter i gang momentum - altså rørelsen mot handling.

Dette er en LITEN del av hva Potensia kan gi deg.

Trine Normann, kunstner/malerinne og diplomert kunst terapeut og jeg skal holde kurs i Spania i november.

Du får mer info her etter hvert men dette er noe du kan glede deg til. Vi vil bare ha 7 personer på hvert kurs, vi skal ha 2 kurs. et som begynner den 7.11 og et som begynner den 20.11.2023.Jeg hjelper deg som ønsker å bli en som handler å tørre å si det du har på hjertet og å jobbe ut fra både ditt intellekt og din hjerte følelse. 

Det er å bruke din EI i praksis i livet.

Trine og du som blir med og jeg, vi skal leke med farger, lyder, tanker, kunnskap praktiske øvelser som gir innsikter og akkurat den endringen som du selv ønsker. Dette er M A G I S K.

Vi skal bo i en liten landsby i fjellet ved Middelhavet med fantastisk utsikt. 

Alle kursdeltagere bor på det samme pensjonatet, der får du frokost. Lunsj får du i huset hvor vi skal jobbe. Et autentisk townhouse i gamlebyen i den lille byen Finestrat, ikke langt fra Alicante.Lunsj serveres i huset hvor vi skal jobbe, leke og kreere, dette gjør vi 6 timer hver dag i 5 dager av 7 dager.

Mer informasjon kommer, som sagt. Men hvis du allerede nå tenker "ÅH SÅ HERLIG, DETTE VIL JEG VÆRE MED PÅ UANSETT I MØRKE NOVEMBER Å KOMME TIL LYS OG VARME OG MIDDELHAV, LEK OG ENDRING" - da kan du si ifra. 

Du kan alltid skrive til meg info@potensia.com eller sende en sms til 91160606 så ringer jeg tilbake. Årsaken til at jeg sier sms er at det er så mange rare fremmede nummer som ringer og jeg svarer bare på kjente nummer og sms.

Oslo dufter av syrin og fuglene kvitter her hvor jeg sitter på mitt kontor fantastiske Skandinavia på våren og sommeren med alt liv og alt grønt.

Til neste gang,Tina

#kommunikasjonsglede #kommunikasjonspotential #EI #tinaspotensia

https://iziibuy.com/shop/potenisamethod/products