Å TENKE MED HJERTET = EI                                                               KODE NUMMER 3

Å tillate seg å kjenne etter hva man virkelig føler

KODE NUMMER 3 FOR Å NÅ FREM MED DIN KOMMUNIKASJON I LIVET DITT 😊

Det å holde en tale til noen som man har et forhold til på en eller annen måte er en super øvelse i å bruke deler av din Emosjonelle Intelligens på.

HVIS DIN INTENSJON ER"FOR DEN ANDRES BESTE NÅR DU KOMMUNISERER VIL DINE ORD VÆRE FARGET AV DET.

Du trenger ikke å stresse, bare skru på den lille empati flammen 🔥 i ditt hjerte 💖 og hele du vil automatisk være innstilt på å lytte og å nå frem med ditt budskap på en god måte , det er å bruke din EI.

Tenk så kult det er at vi mennesker har en fantastisk hjerne som fungerer på den måten.

 HVIS HELE DU ER INNSTILT PÅ  Å KOMMUNISERE FRA DIN HJERTEFØLELSE DA VIL DITT BUDSKAP VIL BLI LYTTET PÅ, FORDI AT DINE ORD, DITT KROPPSSPRÅK, DIN PUST, DIN STEMME OG TILSTEDEVÆRELSE, VIL VÆRE FARGET AV DIN EMPATI. DERFOR DU VIL FREMSTÅ SOM ÆRLIG OG AUTENTISK NÅR DU KOMMUNISERER! DU VIL SE OG KJENNE AT ENERGIEN FRA MOTPARTEN, OM DET SÅ ER EN PERSON ELLER MANGE, ER POSITIV.

Dette har jeg og mine kunder opplevd om og om igjen. Det er ikke magisk men rene fakta basert på hvordan vi som mennesker funker!

Vi har en kropp som tolker følelser og hvis du vet hvordan du kan få frem ditt potensiale gjennom å hjelpe dine følelser i den retningen du ønsker DA HAR DU EN VERDEN SOM ÅPNER SEG, DA VIL DE RUNDT DEG LYTTE PÅ DEG, FORDI AT DU LYTTER OG FLAMMEN ER PÅ.

Den beste kommunikasjonsteknikken er basert på Emosjonell Intelligens = EI 

Jeg pleier å si: fra tanke til hjerte til hode og ut av munnen som ord - eller fra den mentale delen av deg til den emosjonelle og begge tas opp til din hjerne som prosesserer og dermed kommer de ordene ut som gjør at du blir lyttet på.

Men hva er egentlig EI?

•Det er en teori innenfor psykologi om evnen til å forstå og bli bevisst dine og andres emosjoner.

•Det handler om å ha evnen til å separere mellom dine og andre menneskers følelser. 

•Det handler om å bruke denne informasjonen, altså både forstå og separere dine og andres emosjoner i forhold til dine tanker og handlinger. Ditt er ditt og deres er deres - på alle plan. 

•Du vil tilegne deg  en autentisk følelsesmessig bevissthet hvis du alltid separerer emosjonene.  Det gjør at du kan bygge både trygge, holdbare, respektfulle og empatiske relasjoner i livet og du vil se at du finner de riktige ordene til de forskjellige situasjonene i livet. Du vil føle at ditt indre er samstemt og med øving får du en  kommunikasjonsglede, fordi at du mestrer det!

Hvis du hadde ubehag eller til og med frykt for å fremføre det du måtte og ønsket på forhånd, vil det være visket bort.

•Når alle delene av deg er samstemt vil dine handlinger og dine tanker være basert på at du føler deg trygg og det vil være lett å kommunisere. 

Når du føler deg trygg da kan du slappe av i din kropp på en helt annen måte  enn om du hele tiden «tenker» og «tror» at noe ikke er som det burde være, enten inni deg eller utenfor deg. Hva tenker de hvis jeg... etc

Hvis du begynner å tenke etter hvor mye alt fullstendig er avhengig av, beror på, at du lager deg bilder i hodet som påvirker følelser som gjør at du tenker "må jeg som best man i min brors bryllup virkelig holde en tale"? 

Tenk om jeg XXXX så kommer alle frykt tankene - egentlig helt unødvendig, hvis du er bevisst på og er innstilt på å bruke den lille flammen i ditt hjerte🔥💖 

Ja du vet hva jeg mener, vi har alle vært der og vi er der alle sammen, innimellom, den ødeleggende frykten for at vi skal dumme oss ut, ikke nå frem.

Jeg husker når jeg utdannet meg i Nevro Linguistisk Programmering = NLP, snakket min lærer om det å være kongruent. Et uttrykk jeg aldri hadde hørt fra før av. Hun sa: "du vil være trygg når du er KONGRUENT".  

Jaha OK men hva i det huleste betyr det??

•KONGRUENS = at alle deler av deg er samstemte. Hva er alle deler av meg da? Hun svarte: "hele deg".

Hele meg ja, så når det føles riktig og jeg er komfortabel i forhold til det jeg gjør og tenker så er jeg kongruent?. Ja, sa hun.

Dette er 23 år siden og i dag kan jeg svare på en bedre måte ettersom jeg jobber med kommunikasjon basert på hele oss, så å si. Det er ikke bare hodet altså det mentale, altså dine tanker som teller. Dine følelser, dine emosjoner er en viktig del når du ønsker å kommunisere på en måte som skal nå frem med et budskapet og likeså bli kvitt redselen, den lille eller store frykten, altså #kommunikasjonsfrykten og gjøre den om til #kommunikasjonsglede ✨

Hele deg er din kropp - dine tanker  - dine emosjoner/følelser.

Når alle deler av deg er overens, vil dine ord være klare og sterke og nå frem.  😊

HUSK:

•Du er en fysisk del = din kropp

 •Du er en mental del = dine tanker 

•Du er en åndelig del = det som fører deg inn i din indre sannhet 

•Du er en emosjonell del = dine følelser 

•Du er en psykologisk del = din adferd 

DINE PROSESSER, DIN ADFERD BESTÅR AV ALLE DISSE DELENE. 

NÅR DE ER SAMSTEMTE, ENIGE, NÅR DITT BUDSKAP FREM PÅ EN TROVERDIG MÅTE. 

Tankesettet og kunnskap er det som skal til for at du skal kunne være i balanse i din hverdag, det vil generere automatiske resultater.

Jeg traff en klient som ønsket å jobbe med det å nå inn i sin hjertefølelse, hun ønsket å få satt i gang den lille 🔥 og jeg lærte henne en teknikk hun kunne bruke når hun skulle holde et foredrag til helt fremmede mennesker. 

Bare tanken på det gjorde at hun fikk åndenød men hun kunne ikke si nei til oppdraget hvis hun ønsket å beholde sin jobb, mente hun.

Hun fikk lære seg en spesiell pust - sssss-pusten for å få en indre ro og booste sin vilje- og å bruke bildet av en flamme i sitt hjerte 💖

Dette øvde hun på og neste gang vi snakket sa hun: "Jeg kommer i en tilstand når jeg bruker sssss-pusten og bildet. Akkurat som jeg forestiller meg at man føler seg når man mediterer.

Jeg kommer i kontakt med en god og varm hjertefølelse, helt fantastisk, akkurat det jeg ønsket!! Plutselig dukket det opp mennesker som jeg bærer med meg i mitt hjerte".

Jeg spurte henne hva det innebærer, å bære noen med seg i sitt hjerte.

"For meg er det å bære et menneske med seg i hjertet basert på at det mennesket har rørt ved noe i meg. Rent fysisk gir tanken på denne personen en varm følelse i hjerteregionen. Jeg kan føle en varm ømhet."

SUPERT! sa jeg 😊

 DET ER DEN FØLELSEN DU SKAL TA MED DEG INN NÅR DU STÅR FORAN ALLE - MED ET STORT SMIL OG YES💖

Tror du foredraget gikk bra?? Klart det gjorde det, hun var der, med hele seg brukte sin EI når hun fremførte sitt kongruente, altså samstemte med hele seg, budskap.

Folk kom frem etterpå og takket henne for foredraget og den klarheten med hvilken hun hadde fremført sitt budskap og svart på spørsmål.

Kanskje du har lyst å se på en video som er på engelsk som jeg produserte i 2019 som handler om :TRAIN THE BRAIN😊 

Her er lenken: https://fb.watch/ijMDbfGb_Q/

Ja vi snakker om kommunikasjonskoder her og nå skal vi videre til kode nummer 4 neste gang.

HAR DU LYST Å SE PÅ DE KURSENE SOM JEG SELGER?

Ring  91160505 eller skriv til info@potensia.com

 og se her: https://iziibuy.com/shop/potenisamethod/products

Hvis noe faller i din smak, kontakt meg.

Først kartlegger vi det du ønsker å oppnå og derpå velger du kurs hvis du ønsker å fortsette å jobbe sammen med meg. Jeg følger deg opp - hele veien.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et kurs, sender jeg det til deg.

Verktøyene du får vil bli en naturlig del av deg til slutt. Da blir det så mye lettere å navigere og finne frem til HVA, HVORDAN, HVEM OG NÅR i forhold til kommunikasjon.

KANSKJE DU FINNER ET KURS SOM SNAKKER TIL DEG 😊

 Jeg lover å svare deg hvis du skriver til meg.

 #EI  #ledertrening #kommunikasjonsglede #tinaspotensia #kommunikasjonspotential